Aktuelno

Novosti

Obavezno posetiti

Narodni muzej Zaječar

Narodni muzej Zaječar

Radul begov konak

Radul begov konak

Felix Romuliana

Felix Romuliana

×

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/deca-deci is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/pregace is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja-sremska-mitrovica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja-pozarevac is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/da-se-ne-zaboravi is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Izložba keramičkih igračaka "Deca deci"

Izložba keramičkih igračaka "Deca deci" - radova nastalih u radionici održanoj u muzeju od 21. do 25. januara. Na radionici su učestvovali osnovaci mlađeg i starijeg uzrasta, a sa njima je radio akademski umetnik Zoran Cvetković.

 

{gallery}izlozbe/deca-deci{/gallery}

Kontakt

Dragoslava Srejovića 2
19000 Zaječar

Tel. +381 (0)19 422 930
Fax +381(0)19 440 838

sekretar@muzejzajecar.org
www.muzejzajecar.org

Pratite nas...

Gde se nalazimo...

© 2018. Narodni muzej Zaječar. Sva prava zadržana. pixArt studio web&graphics

Please publish modules in offcanvas position.