Aktuelno

Novosti

Obavezno posetiti

Narodni muzej Zaječar

Narodni muzej Zaječar

Radul begov konak

Radul begov konak

Felix Romuliana

Felix Romuliana

×

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/pregace is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja-sremska-mitrovica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/mila-moja-pozarevac is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but izlozbe/da-se-ne-zaboravi is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Mila Moja - dečije igračke od praistorije do danas

U muzejskim zbirkama u Srbiji, pored predmeta tzv. lepe umetnosti i reprezentativnih primeraka kulturne baštine, u velikom broju postoje predmeti koji pripadaju običnim ljudima, predmeti iz svakodnevne upotrebe u privatnom i javnom životu, gde posebno mesto zauzimaju dečije igračke. Projekat Narodnog muzeja u Zaječaru: „Mila moja - izložba dečijih igračaka od praistorije do danas“ je saradnja kustosa arheologa, etnologa i istoričara umetnosti.

Iz zbirki šest muzeja - Narodnog muzeja u Zaječaru, Narodnog muzeja u Požarevcu, Muzeja Krajine u Negotinu, Zavičajnog muzeja u Jagodini, Zavičajnog muzeja u Knjaževcu i Muzeja Srema u Sremskoj Mitrovici, prezentacijom kolekcija od praistorijskih igrački do igrački danas, rasvetlićemo život i igru dece i uspostaviti interaktivni odnos ovog muzejskog sadržaja.

 

{gallery}izlozbe/mila-moja{/gallery}

Kontakt

Dragoslava Srejovića 2
19000 Zaječar

Tel. +381 (0)19 422 930
Fax +381(0)19 440 838

sekretar@muzejzajecar.org
www.muzejzajecar.org

Pratite nas...

Gde se nalazimo...

© 2018. Narodni muzej Zaječar. Sva prava zadržana. pixArt studio web&graphics

Please publish modules in offcanvas position.