Препоручујемо - Изложба Данијеле Лилић

Обавезно посетити - Могући Логос

Обавезно посетити

Народни музеј Зајечар

Народни музеј Зајечар

Радул бегов конак

Радул бегов конак

Феликс Ромулијана

Феликс Ромулијана

×

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/muzejiza10-rbk is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/holograd is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/proslost-za-buducnost2 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/proslost-za-buducnost is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/muzejiza10-lavirint is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/mozaicki-kod is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but vesti/muzejza10-porodica is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Музеји за 10 - треће вече

Треће вече Манифестације Музеји за 10 започето је пројекцијом филма о Гамзиграду. Ретка прилика да се чују, први директор музеја Векослав Поповић и професор Драгослав Срејовић, како су започели радове и прве претпоставке о локалитету и царској палати.
Програм је настављен у Радул беговом конаку пријатним музицирањем Стеве и пријатеља.

 

{gallery}vesti/muzejiza10-rbk{/gallery}

Контакт

Драгослава Срејовића 2
19000 Zaječar

Тел. +381 (0)19 422 930
Факс. +381(0)19 440 838

sekretar@muzejzajecar.org
www.muzejzajecar.org

Пратите нас...

Где се налазимо...

© 2019. Народни музеј Зајечар. Сва права задржана.