INOCOOP 2014.

28.avgusta,2014. godine u Zrenjaninu je održan petnaesti jubilarni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP 2014.“ Sajam „INOCOOP“ je svojim trajanjem potvrdio lidersku poziciju kao najveći i najposećeniji regionalni sajam u Vojvodini. Na svih dosadašnjih četrnaest sajmova učestvovalo je preko 2350 izlagača iz zemlje i inostranstva, što ovoj manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva u strukturi sajma „INOCOOP“ dominira proizvodna delatnost sa preko 85 %, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata.

„INOCOOP“ je u prethodnih četrnaest godina posetilo preko 28000 ljudi iz cele Srbije i okolnih zemalja, ali i mnogobrojne privredne delegacije, državnici, ambasadori i predstavnici drugih zemalja, regiona i gradova sa kojima Regionalna privredna komora Zrenjanin, Grad Zrenjanin i čitav Srednjebanatski region ima uspešnu privrednu, kulturnu i institucionalnu saradnju.
Ove godine, grad partner , odnosno, organizator, bila je Privredna komora iz Zajecara, koja je pod sloganom „Carski grad sa istoka“ na najbolji nacin prezentovala privredni i kulturni stub Timocke krajine. Prezentacija je naisla na veliki odziv i ocenjena najboljim ocenama.

INOCOOP2014

Objavljeno u Vesti Označeno sa: ,